A Tale Of Nice Guys

Publikuota: 2012-04-20

Būti open minded – reiškia mokėti išlipti iš sau įprasto požiūrio ribų ir pažiūrėti į situaciją kitaip, nei tau įprasta. Aplinkui pastebiu daugybę apsiribojusių žmonių, kurie tiki viena vienintele savo pačių susikurta tiesa, kuri, žinoma, jiems atrodo pati teisingiausia. Save visgi priskirčiau prie linkusių tyrinėti ir tik tada nuspręsti kas gi man yra priimtiniausia. Skaitydamas knygas ar įvairius blogus, dažnai susiduriu su požiūriais, kurie padeda pamatyti dalykus, kurie visada buvo prieš nosį, bet jų iki tol nematydavau. Taip visai nesenai aptikau vieną tokių akis atveriančių požiūrių, kuris labai užkabino ir privertė suprasti tai, ką reikėjo suprasti jau senai.

Tos, kurios jam krenta į akį, visos alei vienos yra: – patrauklios, sharp-minded, velniškai charizmatiškos; – turinčios savo unikalų stilių; – savarankiškos, nepriklausomos; -komunikabilios, bei populiarios; – fantastiškai savimi pasitikinčios; – įvairaspalvės ir aštriabriaunės, emocionalios ir dramatiškos; -siekiančios didelių tikslų; -sėkmingos; – ir sudėtingos, tiesiog žudančiai sudėtingos…

Ir aišku, Mr. Nice Guy pasiryžęs savąją simpatiją ant rankų nešiot ir atvira širdim siūlo jai viską, ką tik gali pasiūlyti. Sugar & spice, and everything nice. Ir niekas nesiskundžia, mergaitėms malonu būti lepinamoms. She enjoys the experience, bet deeper connection dažniausiai taip ir neužsimezga. Santykiai tiesiog per daug komplikuoti, nes tos merginos yra velniškai reiklios, įnoringos ir lyg dar to maža būtų – pačios ne visada žino ko nori. Ir jis kantriai laukia ir stengiasi dar labiau, apipila dėmesiu, bei daugybe sweet things, kad įrodytų, kad yra BŪTENT TAS. Kad įtikintų, kad yra jai tinkamas. Po kažkurio laiko jis tampa pernelyg pushy, jo dėmesys pasidaro svilinantis, įkyrus, ir jų santykiai sutrupa net padoriai neužsimezgę. Išsilaižius žaizdas akiratyje pasirodo kitas susižavėjimo objektas, ir scenarijus dažniausiai kartojasi. Detalės skiriasi, esmė ta pati. Priešingų charakterio bruožų rinkinuką turinčios merginos, šiam vaikinui pasirodo nepakankamai ryškaus charakterio ir jas laiko blankiomis, nuobodžiomis, nors jos ir siūlo visišką atsidavimą ir besąlyginę meilę.

Kartais tiesiog reikia daug daugiau hot spices all over, reikia intensyvių ir stiprių emocijų. Niekas nenori gyventi užsisukęs tame pačiame rate over and over again. Tai tampa nelaimingumo priežastimi. Santykiuose, kaip ir visur kitur turi būti atsvara. Ne vien pure lust, bet ir something dark, kas ir sustiprina efektą ir ugnys įsiliepsnoja dar stipriau. Ironiška ir neteisinga, bet kai dėl merginos kažkas akivaizdžiai neriasi iš kailio ir mergina pajaučia turintį vaikiną savo kišenėje, drugeliai jos pilve aptingsta ir sparneliai nustoja plakti. Aišku ne visada, bet pernelyg dažnai. Jei vaikinams patinka būti užkariautojais, tai merginoms reikia koketavimo, viliojimo, dėmesio siekimo. Kai vaikinas jau absoliučiai suviliotas ir padarys viską, kad ir kokia tu būsi ar kad ir kaip atrodysi – pasidaro nebeįdomu.

At some point vyrukų karšligiškas stengimasis patikti yra per daug arti pataikavimo ribos ir jis pats nepajaučia, kai ją peržengia. O pataikavimas yra slidus ir ne toks jau ir geras dalykas. Pataikavimas visada ir visais atvejais numuša vertę. Susidarai įspūdį, kad nevertini savęs pakankamai aukštai. O savęs aukštai nevertinantis partneris norom nenorom ima atrodyti mažiau patrauklus ir mažiau geidžiamas. Taipogi nuolatinis pataikavimas velniškai sekina, nes verčia Mr. Puikuolį elgtis nenatūraliai, ko pasekoje jis po truputis išvargsta, praranda originalumą, bei natūralų žavesį.

Ironiška, bet kai velniškai stengiesi, kad santykiai pavyktų, dažnai viskas, ko reikia, tai tiesiog truputį labiau atsipalaiduoti, truputį mažiau stengtis ir leisti įvykiams tekėti sava vaga. Žinoma, viskas sveiko proto ribose.

Minėtasis požiūris aptiktas pas Mildą iš vaflistortas.lt. Tikiuosi smarkiai nesupyks, kad pasidalinau juo dar kartelį :j

Last updated